Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377
Назва: | Оптимізація технології виробництва харчових яєць |
Автори: | Колійчук, О.С. |
Науковий керівник: | Базиволяк, С.М. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | кури-несучки;несучість;Lohmann brown-klassic;маса яєць;збереженість;інтенсивність несучості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Колійчук О.С. Оптимізація технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Колійчук О.С. - Київ, 2023. – 68 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koliіchuk_Mahisterska_Optymizatsiia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.