Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377
Назва: Оптимізація технології виробництва харчових яєць
Автори: Колійчук, О.С.
Науковий керівник: Базиволяк, С.М.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: кури-несучки;несучість;Lohmann brown-klassic;маса яєць;збереженість;інтенсивність несучості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Колійчук О.С. Оптимізація технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Колійчук О.С. - Київ, 2023. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3377
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koliіchuk_Mahisterska_Optymizatsiia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.