Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385
Назва: | Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини |
Автори: | Кириченко, Н.М. |
Науковий керівник: | Носевич, Д.К. |
Кафедра: | технологій виробництва молока та м’яса |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | молоко-сировина;фізико-хімічні показники;мікробіологічні показники;методи дослідження;оцінка якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Кириченко Н.М. Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кириченко Н.М. - Київ, 2023. – 76 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kyrychenko_Mahisterska_Vyrobnytstvo_pytnoho_moloka.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.