Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385
Назва: Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини
Автори: Кириченко, Н.М.
Науковий керівник: Носевич, Д.К.
Кафедра: технологій виробництва молока та м’яса
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: молоко-сировина;фізико-хімічні показники;мікробіологічні показники;методи дослідження;оцінка якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кириченко Н.М. Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кириченко Н.М. - Київ, 2023. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyrychenko_Mahisterska_Vyrobnytstvo_pytnoho_moloka.pdf2.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.