Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/900
Назва: Дослідження придатності коренеплодів моркви різних сортів до зберігання та переробки
Автори: Литвиненко, Г.О.
Науковий керівник: Завадська, О.В.
Кафедра: технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: морква;коренеплід;гібрид;якість;біохімічні показники;дегустація
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Литвиненко Г.О. Дослідження придатності коренеплодів моркви різних сортів до зберігання та переробки : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Литвиненко Г.О. - Київ, 2021. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет агробіологічний
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/900
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutvunenko_G_2021_m.pdf2.81 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.