Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1033
Назва: | Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд» |
Автори: | Антонів, А.Д. |
Науковий керівник: | Самойліченко, О.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | аналіз небезпечних факторів;безпечність харчових продуктів;контрольна точка;коригуюча дія;заклади громадського харчування;мережа магазинів |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Антонів А.Д. Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Антонів А.Д. - Київ, 2021. – 129 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1033 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antonav_A_2021_m.pdf | 3.96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.