ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022
: [12]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски | Вишневський, М.І. |
2022 | Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів з додаванням нетрадиційної сировини | Василюта, В.М. |
2022 | Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома | Тернова, А.Ю. |
2022 | Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок | Татаренков, О.С. |
2022 | Удосконалення технології рибних паштетів на основі раціонального використання сировини | Сапсай, В.Ю. |
2022 | Удосконалення технології рибних напівфабрикатів для харчування дітей дошкільного віку | Нагорна, М.В. |
2022 | Удосконалення технології рибних пресервів в соусах | Марфич, Е.В. |
2022 | Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини | Лупина, М.І. |
2022 | Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування | Кутова, А.В. |
2022 | Удосконалення технології малосоленого філе оселедця тихоокеанського | Косяк, О.В. |
2022 | Удосконалення технології гідроколоїдів з використанням малоцінної рибної сировини | Клочко, Ю.В. |
2022 | Удосконалення технології пресервів з кільки збагачених фітокомпонентами | Богза, А.О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12