Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування | Величко, І.В. |
2023 | Розробка технології молочних продуктів на основі рослинних замінників молока | Толок, Є.В. |
2023 | Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією | Сивирин, О.О. |
2023 | Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки | Сергієнко, А.Є. |
2023 | Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура | Савчук, Д.С. |
2023 | Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменів | Потупа, О.С. |
2023 | Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру | Попрійчук, Б.Р. |
2023 | Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання | Медведкіна, О.О. |
2023 | Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування | Линок, Т.В. |
2023 | Розробка технології рибних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки | Кошелев, Б.В. |
2023 | Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру | Харченко, В.І. |
2023 | Поліпшення якості хлібобулочних виробів дієтичного харчування | Гончар, К.О. |
2023 | Дослідження ефективності використання рослинних комплексів гречки у технології сирних напівфабрикатів | Фількін, І.І. |
2023 | Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації | Фасій, Б.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14