ОНП "Нутриціологія" 2023 : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчуванняВеличко, І.В.
2023Розробка технології молочних продуктів на основі рослинних замінників молокаТолок, Є.В.
2023Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергієюСивирин, О.О.
2023Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 рокиСергієнко, А.Є.
2023Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбураСавчук, Д.С.
2023Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменівПотупа, О.С.
2023Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуруПопрійчук, Б.Р.
2023Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінюванняМедведкіна, О.О.
2023Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчуванняЛинок, Т.В.
2023Розробка технології рибних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 рокиКошелев, Б.В.
2023Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуруХарченко, В.І.
2023Поліпшення якості хлібобулочних виробів дієтичного харчуванняГончар, К.О.
2023Дослідження ефективності використання рослинних комплексів гречки у технології сирних напівфабрикатівФількін, І.І.
2023Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментаціїФасій, Б.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14