ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Розроблення елементів системи менедженту якості згідно вимог ДСТУ ISO 9001 в умовах ТОВ «ІНТЕРСЕРТ-ГАРАНТ ГРУП», м. КиївСидорчук, І.В.
2021Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловостіСмульський, Д.В.
2021Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод»Савчук, Д.С.
2021Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП УкраїниРакова, Д.В.
2021Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління нимиОстролуцька, К.В.
2021Розроблення процедур верифікації НАССР в умовах ПрАТ «Миронівська птахофабрика»Курочка, А.В.
2021Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл.Грібова, І.В.
2021Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод»Фесенко, В.В.
2021Розроблення елементів системи комплексного забезпечення сільськогосподарського виробництва в умовах ТОВ «Нікдарія»Чечітко, В.І.
2021Аналіз вимог до оцінювання відповідності та розроблення процедури в умовах ТОВ «Інвестком», м. КиївЧабанова, А.О.
2021Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд»Антонів, А.Д.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11