ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022
: [16]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначення | Шитьман, О.М. |
2022 | Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбуза | Радченко, В.В. |
2022 | Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів | Пасічник, Д.О. |
2022 | Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінарії | Оришака, Т.М. |
2022 | Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини | Носульський, Р.В. |
2022 | Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировини | Момот, І.В. |
2022 | Удocкoнaлeння тexнoлoгiї м’ясних продуктів збагачених рослинними антиоксидантами | Макаренко, Ю.Д. |
2022 | Розробка технології копчених продуктів з м'яса птиці | Майстренко, Д.О. |
2022 | Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі | Хомич, А.Ю. |
2022 | Удосконалення технології варених ковбас з використанням йодовмісних препаратів | Гребеневич, Т.В. |
2022 | Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів | Голубокий, Т.С. |
2022 | Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів | Гмирянський, Р.В. |
2022 | Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами | Федько, Ю.М. |
2022 | Розроблення посічених напівфабрикатів з використанням горохового та нутового борошна | Челов’ян, А.О. |
2022 | Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі | Бруцька, С.М. |
2022 | Удосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів | Барабаш, А.В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16