ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021
: [12]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Удосконалення технології посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням лляного борошна | Радчук, В.Ф. |
2021 | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини | Пилипенко, І.О. |
2021 | Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування | Москаленко, І.В. |
2021 | Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів | Корнілов, В.О. |
2021 | Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці | Ігнатюк, Н.І. |
2021 | Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів | Гурський, О.В. |
2021 | Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide" | Джафаров, Р.Ф. |
2021 | Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах | Дидюк, Т.Р. |
2021 | Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець | Добровінський, А.О. |
2021 | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини | Бондаренко, Г.І. |
2021 | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини | Бобровська, М.Ю. |
2021 | Удосконалення технології сирокопчених ковбас | Азаман, М.Я. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12