ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Удосконалення технології посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням лляного борошнаРадчук, В.Ф.
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировиниПилипенко, І.О.
2021Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчуванняМоскаленко, І.В.
2021Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентівКорнілов, В.О.
2021Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонціІгнатюк, Н.І.
2021Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробівГурський, О.В.
2021Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide"Джафаров, Р.Ф.
2021Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатахДидюк, Т.Р.
2021Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овецьДобровінський, А.О.
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировиниБондаренко, Г.І.
2021Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировиниБобровська, М.Ю.
2021Удосконалення технології сирокопчених ковбасАзаман, М.Я.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12